Награди

Доказателство за професионализма и способностите на екипа на Антиподес са спечелените престижни международни и български награди:

International Webby Awards 2011, Webby Award

Сайтът History Pin на We Are What We Do, разработен от наш екип, беше отличен като най-добър в категорията Charitable organizations / Non-profit.

International Quality Summit Award 2008, Gold Category, New York 2008

Наградата "International Quality Summit Award" (IQS) се връчва на компании и орагнизации в различни държави по света, които са изградили репутация и позиция на пазара чрез налагане и промотиране на добри практики и контрол на качеството.

Втори Национален Иновационен Форум 2005, Иновативно предприятие на годината

Антиподес ООД беше отличена с почетна грамота за “Иновативно предприятие на годината за 2005 г.” в категорията за иновативно малко предприятие (с персонал до 50 души) по време на Втория национален иновационен форум под шефството на Президента на Република България Георги Първанов.

International Webby Awards 2005, Webby Worthy

По време на 9-тата Годишна церемония за наградите Webby, проведена в Лос Анджелис, 3D Spacer™ - софтуерно решение за интериорен дизайн и планиране на Антиподес ООД беше отличено с Webby Worthy Award в категорията Best Practices.

Международни WWW награди 2003, Мултимедиен сайт

Онлайн презентацията на продуктите на Видима спечели първо място в категория Мултимедиен сайт на Международния WWW Фестивал в рамките на Международните медийни награди в Албена.

Компютърно Пространство 2003, Уеб дизайн/Технологии и пазар

Он-лайн интерактивна 3D презентацията на продуктите на Видима спечели първо място на 15то годишно издание на Международния форум на компютърните изкуства.

БГ Сайт 2001, Специалнa наградa

Сайтът КОНКОРД Онлайн парфюмерия получи Специалната награда на БГ сайт 2001.

Компютърно Пространство 2001, Онлайн и офлайн мултимедия

Уеб сайтът на мебелната колекция на "Maui & Sons" спечели наградата за онлайн и офлайн мултимедиен проект на Компютърно пространство 2001.